>kultumusprogram<

Kultur og Musik, der er en kulturel støtteforening til Idrætshøjskolen, kan præsentere det flotteste program i mange år. Det mener formand for foreningen.

Foreningen har gennem årene helliget sig den kulturelle dimension mere og mere. Flere og flere koncerter med aktuelle og kendte kunstnere er i de seneste år afviklet med en meget stor publikumssøgning.

I 2004 deltog således næsten 8000 personer i koncerter og foredrag i Kultur og Musiks regi. -Det har givet s "blod på panden", og der er nu tilrettelagt et program for resten af 2005. Og det er den største satsning nogensinde, fortæller formanden

Fredag 2. september er der koncert med Birthe Kjær på idrætshøjskolen. - Et af de hotteste navne i dansk populærmusik er for tiden Birthe Kjær.

Besøget er et led i hendes live-turne. Danmarks Dansktop Dronning nummer et, turnerer i efteråret landet rundt i efteråret. Koncerten vil indeholde numre fra hendes tidligere udgivelser, men ikke mindst fra den seneste udgivelse. Birthe Kjærs popularitet har vel næsten ikke været større end nu, og der forventes et musisk og scenisk show af særklasse, fortælle formanden.

Han kan fortælle, at der allerede er solgt over halvdelen af de 1000 billetter. Det bliver en stående koncert, fortæller formanden. Koncerten afvikles i forbindelse med Markedet.

Af andre arrangementer kan nævnes en borgmesterkandidat-duel. Som om det ikke var nok med Birthe Kjær, så kommer endnu et stort navn til byen. Fredag 11. november vil Lis Sørensen give koncert på Idrætshøjskolen. Billetsalget er allerede godt i gang. Årets Nytårskoncert finder sted søndag 22. januar, og her er det Danmarks Radios Pigekor, der kommer på besøg. Fredag 9. september indledes ældre-sangen. Det er traditionen tro dirigenten, der står for ældre-sangen, og der kommer besøg af bedstemødrene. Der plejer at komme godt 100 ældre for at synge, men der er plads til nye deltagere i de populære eftermiddage, der holdes omkring en gang om måneden.

Kontakt: aage@bamsetombola.dk