Repertoireorkester - Kim & Hallo

FYLD DANSEGULVET MED KIM & HALLO!

Et af Danmarks fedeste bands, Kim & Hallo leverer suveræn musik uanset hvor de optræder.

Den dynamiske sammensætning af talentfulde musikere og sangere består af flere vokalister, keyboard, samt mange ekseptionelle guitarister. Rock, pop, R&B, reggae, Top 40, soul, evergreens, latin, swing og Jazz - Kim & Hallo kan levere hele pakken.

DANS
Med Kim & Hallo får man musik der er skræddersyet til sin fest med et stort repertoire af hits fra den danske og internationale scene, og ud fra kundens ønsker sammensættes musikken specielt til lejligheden så festen bliver en sikker succes. Vi spiller mange forskellige stilarter og der er garanti for fuld tryk på festen, når orkestret fyrer op under dansegulvet.

VÆLG SELV MUSIKKEN
Der kan fremsendes en komplet repertoireliste, hvor man kan vælge sine helt specifikke ønsker eller lade gæsterne vælge under selve festen. Dette kan dog kun gøres med Kim & Hallo.

DINNER
Her leveres afdæmpet og behagelig baggrundsmusik af Kim. En god blanding af stilarter sikrer en afvekslende og spændende underholdning til maden. Der spilles en blanding af pop, evergreens, danske sange, jazz, klassisk og meget mere. Musikken tilpasses altid kundens specifikke ønsker, så stemningen bliver helt perfekt. Der spilles gerne til de, til musikken på forhånd, udleverede festsange. Vi spiller ikke skålesange eller lign.

DET BEDSTE UDSTYR
Kim & Hallo har investeret i det bedste udstyr og kan som ingen anden levere en optræden, hvor volumen aldrig et problem. Man kender situationen, hvor de gæster der sidder tæt på musikken er lige ved at blive blæst væk af for høj lyd fra bandet. Vi har derfor investeret i et state-of-the-art sanganlæg, hvor ingen bliver blæst væk, men alle høre musikken på samme måde uanset placering i rummet. Systemet hedder: BOSE L1 MODEL 2.

MUSIK I PAUSERNE
Der leveres altid musik i pauserne såfremt det ønskes. Musikken følger samme stilarter som vi spiller live.

MØDEGARANTI
Desværre er der nogle musikere/bands som ikke altid holder ord. Vi sætter en ære i at møde op og har aldrig brændt en kunde af. Hvis du booker Kim & Hallo, så har du derfor en garanti for at musikken er på plads. Du kan derfor roligt glæde dig til en fest med god musik og danseglæde, hvor gæsterne efterfølgende vil sige, at du forstår at holde en god fest!