>Sejrsforedrag - Ulrik Wilbek<


Det kunne kun få et udfald: Viborg på vej op i HåndboldLigaen, EH Brønderslev på vej ned i 2. division.

Alligevel afslørede Viborg-træner Ulrik Wilbek, at han på ingen måde følte sig sejrssikker, da kampen blev fløjtet i gang.

- Nej, slet ikke. De havde lige tabt med kun to mål til Nr. Nissum, så vi var forberedte på, at det kunne blive svært.

- Men heldigvis valgte vi at starte i en meget offensiv formation, og det virkede, for de fik meget svært ved at score mod os, hvorimod vi ikke havde besvær med at komme på skudhold.

Ulrik Wilbek så sine spillere afgøre slaget ved at rykke fra 1-1 til 6-1. Siden var der respektabel afstand mellem holdene, og gæsterne imponerede med hurtigt og idérigt spil. Vel gik det ind imellem for hurtigt, og der var rigeligt med boldtab, men det betød mindre på dagen, idet vendelboerne - uden en ferierende Morten Ravnslund - var et relativt let bytte.

Der blev dog aldrig givet op af EHB'erne. De kæmpede bravt, og lavede så sandelig også nogle besnærende detaljer, men true Viborg og Ulrik Wilbek kunne de på intet tidspunkt.

I målene stod kampens to profiler, Jeppe Aarup-Kristensen hos EHB og John Boye hos Viborg, og sidstnævnte kan blive en meget afgørende faktor for Viborg i sæsonens sidste kampe.

- Ja, nu venter matchbolden, lyder det fra Ulrik Wilbek, idet han henviser til mødet med nærmeste opryknings-konkurrent, Skovbakken, i næste kamp.

- Men vi har to matchbolde, så det ser godt ud. Men vi kalkulerer ikke med noget - endnu, siger han, med et smil på læberne.